fbpx

RixData

Rix-Golfen på Karlstad Golfklubb:

RixData arrangerar golftävlingen Rix-Golfen varje år. I år valde vi att anlita LEDtec för att visa företagslogotyper och bilder på en storbildsskärm. Vi fick ett mycket trevligt bemötande, bra hjälp och ett proffsigare event tack vare LEDtec. Skärmen lockade stort intresse och nyfikenhet, vilket medförde att alla företag som fick ”visningstid” blev mycket nöjda. Jag kan varmt rekommendera LEDtec till dig som vill skapa det där lilla extra kring just ditt event.

Andreas Rixer, marknadsansvarig RixData

RixData – Företaget med hjärta

Vi vill skapa långsiktiga förtroendefulla relationer till våra användare och samarbetspartners. Avlasta och underlätta vårdgivaren i sitt administrativa arbete.

RixData startade 1985 och är det första och äldsta företaget i branschen. Vi har genom åren samlat på oss nödvändig kunskap om vilka krav som ställs på ett väl fungerande journalprogram och vad som behövs för att underlätta arbetet för vår kunder.

Rix-programmen kvalitetssäkrar verksamheten och effektiviserar vård och vårdadministration. Programmen sparar tid och pengar och förser vårdgivarna och deras huvudmän med nödvändiga kunskaper. Vi skräddarsyr programmen efter varje slutanvändares verkliga behov.

För mera information om RixData se deras hemsida.