fbpx

Utbildning

Utbildning

När du har fått din produkt levererad till dig kan det vara bra med en utbildning av LED-tekniken, detta för att du ska få bättre förståelse för vad det är för service som kommer att behövas för att din skärm ska få maximal livslängd.

Få ut maximalt av din storbildskärm

För att få ut maximalt av din storbildsskärm behöver du känna till mjukvaran (playern) som spelar upp allt ditt innehåll samt hur du producerar innehållet till skärmen. Våra tekniker visar dig hur du, genom att använda rätt färger, får maximal kontrast. Detta för att skärmen ska synas så bra som möjligt i starkt solljus. Vi går också igenom vad du behöver känna till om skärmen för att enkelt kunna beskriva ett fel eller driftstopp, detta för att vi snabbare ska kunna göra en felanalys och hjälpa dig om problem skulle uppstå.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att ta fram materialet som ska visas på din skärm här.

Några av de saker som vi tar upp är:

Skapa material som ska visas, hur man gör schemaläggning på varje kanal eller på en enskild post, hur man publicerar material och skapa mallar så man enklare kan jobba med byten av budskap direkt från mobiltelefonen som exempelvis.

Utbildningen kan hållas på plats hos er vid leverans alternativt hos oss i våra lokaler i Karlstad medans vi visar upp just er nya skärm samt vad vi mer har att erbjuda.

Utbildning storbildsskärm

Utbildning av storbildsskärmens funktion.

Kontakta oss direkt!

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster, eller om du önskar en offert på en specifik lösning är det bara att ringa, maila eller komma förbi vårt kontor.

Mathias Palmer

Mathias Palmer

VD / Försäljning 054-24 07 92 mathias@ledtec.se
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.