fbpx

Skövdehem Multisportarenan

Monterat och klart – som resultat av det kan nu Skövdehem börja att använda sin nya LED-skärm för att informera och visa reklam för alla som passerar utanför arenan. Vi är väldigt tacksamma över att Skövdehem valde oss på LEDtec som leverantör av denna storbildsskärm till sin sprillans nya fastighet, Skövdehem Multisportarenan. Placeringen bredvid entrén är ett perfekt läge där alla som rör sig runt arenan kommer se den. LED-skärmen har en storlek på 6*3m och kommer användas för att visa reklam och informera om alla kommande event inne på arenan.

Vi fick även leverera så kallade “totemskärmar” på insidan som kommer användas för information och att lotsa besökarna rätt inne i lokalen.

Mer information om våra olika typer av storbildsskärmar hittar du här. Är du intresserad av att veta mer om våra “totemskärmar” är så hittar du info om det här.

Om Skövdehem Multisportarenan

Multisportarenan innefattar trampolinhall, idrotts- och gymnastikhall, padel och squashhall, gymlokal, konferenslokal samt restaurang och bar. Hyresgäster är Skövde kommun, Nordic Wellness, Hop’n pop, Raoul Wallenbergsskolan. Lokala fastighetsägaren Skövdehem driver restaurang, café, padel och squash i egen regi. Läs och se flera bilder på fastigheten på deras hemsida.

   • Byggnad: Multisportarena
   • Yta: ca 8000m2
   • Arkitekt: Ritningen Arkitektbyrå AB
   • Överlämnande: 1 februari 2021

Skövdehem

Om Skövdehem

Personliga lägenheter i centrala Skövde
Med ett 100-tal lägenheter i olika storlekar med närhet till centrum, högskola, buss och tågkommunikationer.

Söker du boende i unika och personliga lägenheter i centrala Skövde?
Med ett 100-tal lägenheter i olika storlekar med närhet till centrum, högskola och buss-och tågkommunikationer kan vi erbjuda dig ett unikt boende med hög service.

Alla våra hyresfastigheter har unika planlösningar för sina lägenheter och vi arbetar ständigt för att vårda och ta fram de detaljer som gör boendet speciellt. Du kan i hög grad vara med och påverka ditt boendes standard.