fbpx

Rallycross-VM i Höljes

Rallycross-VM i Höljes blev en succé med ett härligt publikrekord och nöjda besökare. En viktig del i vår utveckling har varit storbildskärmar. För oss är kvalité och flexibilitet viktigt, LEDtec visade i år en stor vilja att vi ska bli nöjda. LEDtec har givit oss en jättebra support för att vi ska nå våra mål, en mycket samarbetsvillig och idérik samarbetspartner som vi gärna fortsätter att låta leverera till oss. Det har också varit väldigt roligt att jobba med deras personal.

Morgan Östlund, ordförande Finnskoga MK (arrangör av Rallycross-VM)

 

Finnskoga MK

Finnskoga MotorklubbFörsta helgen i juli varje år arrangerar Finnskoga Motorklubb den svenska deltävlingen i Rallycross-VM i Höljes, med stora publiksiffror. Över 40 000 personer brukar denna helg besöka Höljes och följa VM-arrangemanget på plats. 2018 var det återigen nytt publikrekord, med 51 600 besökare. Johan Kristoffersson vann helgens deltävling i Rallycross-VM i Höljes.

Rallycross-VM i Höljes arrangeras av Finnskoga Motorklubb i norra värmland. Höljes, med sina cirka 150 invånare, växer under tävlingshelgen till Värmlands näst mest befolkade ort då cirka 40 000 personer besöker tävlingen. Rallycrossen är världens snabbast växande motorsport, och i år förutspås publikrekord. VM i Höljes anses vara en av världens absolut bästa rallycrosstävlingar, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett arrangemang som passar såväl den inbitne motorsportsentusiasten som en allmän publik. Med de största stjärnorna och bilar som accelererar 0-100 km/h på 1,9 sekunder, garanterar vi en helg att minnas. Rallycross-VM i Höljes går under namnet ”The magic weekend”, och gör verkligen skäl för namnet. Varmt välkommen till oss för att njuta av semester, stämning och motorsport på allra högsta nivå – allt på en och samma plats!

FIA World RallyCross