fbpx

Lecab Bil

Om uppdraget hos Lecab Bil:

Montage av LED-skärm på bilhallstaket hos Lecab Bil i Karlstad. Strategisk placering av storbildsskärmen för bästa synlighet och uppmärksamhet.
Skärmens storlek är 6,2*4,2m med P16mm upplösning. Investeringen togs inte bara för att visa upp företagets olika bilmodeller utan även för att kunna bjuda in kunderna på Drive-in bio mm vid våra event vi arrangerar några gånger per år.

Samarbetet mellan Lecab Bil och LEDtec har varit kanon från början till slut, kunniga och noggranna.
Supernöjd med både skärmen och supporten.

Daniel Svedlund , VD Lecab Bil

Lecab Bil är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar, vilket innebär att vi arbetar med försäljning, service, reparationer och reservdelsförsäljning av märkenas produkter. Daniel Svedlund är VD i bolaget som har sin verksamhet i Karlstad och Arvika. Vi är ca 150 personer som arbetar i personbilsverksamheten.

Under 1950-talet var det företaget Gylners som hade agenturen för Scania och Volkswagen i Karlstad. Johan Svensson hette ägaren och företagsledaren. Verksamheten drevs under många år från Herrgårdsgatan i centrala Karlstad, där man som närmaste granne hade missionskyrkan! Personbilsverkstaden låg i källaren vid nuvarande Sola Glasmästeri på Herrgårdsgatan medan lastbilsverkstaden var belägen på Lamberget.

För mera information om Lecab bil och deras verksamhet, besök gärna deras hemsida.