fbpx

Informationsteknik

Vi tycker att samarbetet med er har fungerat mycket smidigt och är mycket nöjda. Vi har haft en öppen och fin dialog genom hela projektet.

Gustav Rue, säljare Informationsteknik

Om Informationsteknik

Teknik för möten och mötesplatser

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av anpassade paketlösningar inom ljud-, ljus- och bildteknik – vare sig du söker en helhetslösning eller enbart tekniskt stöd. Vi erbjuder uthyrning, installation, service, projektering och rådgivning. Informationsteknik startades 1989 och har således över 30 års erfarenhet och ett brinnande intresse för teknik. Vår spetskompetens gör att vi alltid kan erbjuda våra kunder det senaste inom tekniska lösningar och dess utrustning.

Informationsteknik

Informationsteknik finns i både Stockholm, Malmö och Sandviken vi är idag totalt 56 medarbetare varav ägarna också är verksamma i bolaget. Vi arbetar alltid för att förverkliga och förstärka kundens idé och genom en noggrann uppföljning garanterar vi högsta kvalitet – både gällande produkter och service. Vi är dessutom både ISO 9001 och 14001 certifierade.
Hör av er om ni planerar ett möte eller evenemang och behöver hjälp med den tekniska biten, tillsammans skapar vi den bästa lösningen för er!