fbpx

Digitala väggskärmar

Få åtkomst till alla dina digitala väggskärmar hemifrån soffan.

Alla digitala väggskärmar i ett nätverket kan fjärrstyras om internetåtkomst finns. Nu ännu enklare och mer flexibelt då innehålls- eller systemadministratörer kan ansluta via vår webbserver.

Med hjälp av vårt webbaserade gränssnittet kan vem som helst med behörighet utföra all informationshantering som exempelvis att hantera innehåll och schemaläggning av budskap.

Vi erbjuder digitala väggskärmar för utomhusbruk med hög IP-klassificering och anti-vandal skydd. Dessa skärmar har hög ljusstyrka som gör att skärmen syns väl i starkt solljus.

LCD-skärmar och digital signage, används idag ofta på offentliga platser eller på arbetsplatser för information och marknadsföring. Ett perfekt sätt att väcka intresse och nå ut med ditt budskap. Finns både med eller utan touch-funktion samt i olika storlekar för att matcha just ditt användningsområde. Storlekar mellan 43-86 tum. Vägghängda eller markmonterade så kallade (totems).  Skärmarna använder en inbyggd mediaspelare för att visa bilder, video, reklam eller andra budskap.

Välj med eller utan vår interna mediaspelare. Vill du använda en egen mediaspelare så är det bara att plugga in den via HDMI.

49″ 55″ 65″ 75″ 86″
Ljusstyrka
(nits)
från 3000 från 3000 från 3000 från 3000 från 3000
Android OS Valbart Valbart Valbart Valbart Valbart
Inbyggda
högtalare
Valbart Valbart Valbart Valbart Valbart
Uppkopplings
alternativ
RJ45, WiFI, 4G RJ45, WiFI, 4G  RJ45, WiFI, 4G  RJ45, WiFI, 4G  RJ45, WiFI, 4G
Temp. område -30°C – +80°C -30°C – +80°C -30°C – +80°C -30°C – +80°C -30°C – +80°C
IP Klassning IP66 IP66 IP66 IP66 IP66

 

Digital Out of Home

LCD-skärmar och digital signage är en effektiv och mångsidig marknadsföringsmetod som används ofta på offentliga platser eller på arbetsplatser. Digital Out Of Home. (DOOH) är en term som används för att beskriva detta koncept, och det är ett perfekt sätt att väcka intresse och nå ut med ditt budskap till en bred målgrupp.

Fördelar med digitala väggskärmar

Fördelarna med digitala väggskärmar jämfört med traditionella skyltar är många. Innehållet/budskapet gör sig bäst rörligt och enkelt kan bytas ut, designen kan anpassas efter miljö och mottagare, och med mallbaserad information kan man snabbt och enkelt ändra budskapen. Vi erbjuder även bildskärmar med touch-funktion som fungerar interaktivt.

Kvalitet

Kvaliteten på LCD-skärmar är mycket hög. Förhållandet för en konsument-LCD-skärm är perfekt; hemma är det alltid torrt och varmt och skärmen används i snitt ca 3-4 timmar per dygn.
Kommersiella LCD-skärmar är mycket ljusstarkare och har en mycket bättre kontrast jämfört med sina motsvarigheter för hemmabruk. Detta beror delvis på det faktum att hemma-TV-apparater är avsedda att ses ifrån relativt korta avstånd, medan i en kommersiell miljö ska man påkalla uppmärksamheten längre bort. Kommersiella LCD-skärmar har också en mycket bredare betraktningsvinkel och är dessutom utformade för kunna att användas i stående layout samt att drifttiden ligger mellan 16-24 timmar per dygn beroende på vilken modell man behöver.

Skydd mot väder, vind och vandalism

Skyddet mot väder, vind och vandalism är också viktigt. Våra utomhusskärmar byggs in i ett robust metallhölje (kapsling) där LCD-skärmen skyddas av en härdat glas och med ett anti-blänk/anti-reflektion/anti-UV/rep-skyddande film. Vi kan designa och skapa just den kapsling som ni önskar ha eller så väljer ni våra standardkapslingar. Detta ger ett ytterligare skydd för skärmarna och gör att de kan användas under alla väderförhållanden. Digitala skyltar är ett kraftfullt verktyg för att väcka uppmärksamhet.