fbpx

Västra bil i Kungsbacka

Leverans av dubbelsidig storbildsskärm

Varje skärm är ca 5*3 m med så kallad P10-upplösning. Vår kund Västra bil i Kungsbacka valde att ta bort sina gamla plåtskyltar och investera i digitala storbildsskärmar för att enkelt och snabbt kunna visa upp alla variationer av de senaste modeller av sina bilar och alla deras kampanjer. Vi monterade upp båda skärmarna på ett befintligt stativ.

Låter detta intressant så kontakta oss så berättar vi mer och bokar gärna in en demovisning av programvaran.

Om Västra Bil

Hos oss får du en familjär känsla med mycket skratt och framförallt service som inte går att få någon annanstans idag!

I år har det gått 40 år sedan Sture Bengtsson startade Västra Bil Service som var en serviceverkstad. Med fokus på Mazda och Alfa Romeo. Några år senare så öppnades även bilförsäljningen med Japanska kvalitetsbilar och idag så fokuserar Västra Bil på Mazda, Suzuki & Mitsubishi. Idag driver Percy Bengtsson tillsammans med Lars Englund Västra Bil som har växt till en stor familj med cirka 20 anställda. Västra Bil är fullt auktoriserade för både service och försäljning till varumärkena som Mazda, Suzuki, Mitsubishi, Fiat & Fiat Professional. 2019 beslutades det också att ta in Swift husvagnar i sortimentet. Swift är det varumärke som är snabbast växande i Sverige.

Är du intresserade av att veta mera om vilka modeller Västra bil har så kan du läsa mer på deras hemsida, klicka dig vidare här.

 

Västra Bil