fbpx

Provia ställer ut på Elmiamässan 2023

Dags för mässa!

Provia valde i år att byta ut sin analoga mässvägg till en digital LED vägg som monterades upp i bakkanten på mässmontern. Skärmen var 5*2,5m med så kallad 3,91mm upplösning vilket passar väldigt bra till denna typ av installation på mässor.

Mer info om våra storbildsskärmar hittar du här.

 

Information om Provia:

AB Provia Vägmärkning har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Vi för idag ett mycket brett sortiment av produkter för dessa ändamål. AB Provia Vägmärkning är grundat 1971, därmed ett av de äldsta i branschen. Vi  representerar sedan 1987 trafiksäkerhetsprodukter från ett av Europas ledande företag, Horizont-Klemmfix i form av Generalagent.
Vårt huvudkontor ligger i Skoghall i Hammarö kommun där vi har lager och tillverkning. Vi finns även representerade med en depå i Stockholm.

Ta gärna en titt på Provias hemsida för mer information.