fbpx

ÖSK fotboll

Byter ut skärmarna

ÖSK fotboll valde i år att byta ut sina två gamla storbildsskärmar efter ca 7 år. När vi installerade de nya skärmarna så monterade vi dem i samma ställningar som tidigare. De nya skärmarna är dubbelt så bra som de gamla då de nya har 8mm pixelupplösning.

Publiken kan nu ännu tydligare och bättre se live-video och resultat från matchen tack vare den högre upplösningen samtidigt som det varvas med reklam för föreningen och sponsorer.

Vi tackar ÖSK fotboll för förtroendet att få leverera skärmar till dem igen. Lycka till i seriespelet!

Mer info om våra storbildsskärmar hittar du här.

Information om ÖSK fotboll:

ÖSK Fotboll

För oss i ÖSK Fotboll är det en självklarhet att vara en aktiv del av samhället. Det är många i regionen som ställer upp för oss, och då tycker vi att det är viktigt att ge tillbaka. Vårt samhällsansvar tar sin grund i områden som vi är bra på – att verka som goda förebilder, inspirera till bra saker och jobba med frågor rörande ledarskap. Målet är att på olika sätt bidra till en bättre vardag för barn och ungdomar.

Fotbollen är Sveriges största sport. Det är en av samhällets viktigaste företeelser för att bygga hälsa, kamratskap och minska utanförskap hos ungdomar. Fotbollen är också en fantastisk kraft att samla människor, oavsett bakgrund. Om vi som elitklubb kan inspirera fler ungdomar att börja idrotta så är mycket vunnet. Det är kanske vår viktigaste roll i samhället.

Men vi vill göra mer än så. För oss i ÖSK är vårt samhällsansvar en viktig del av vår identitet. Utgångspunkten är alltid att bidra till en bättre vardag för barn och ungdomar. Våra spelare är ofta ute på skolor och fritidsgårdar och andra platser där vi möter ungdomar. Vi jobbar med frågor rörande ledarskap och utbildning och vi vill verka som goda förebilder.

Ta gärna en titt på ÖSK fotbolls hemsida för mer information.