fbpx

ICA Maxi Gävle

Storbildsskärm till Gävle

Nu är den på plats! Maxi ICA Stormarknad Gävle har valt LEDtec som leverantör av storbildsskärm. Nu är den levererad och installerad. Placeringen ovanför entrén är ett perfekt läge där alla besökare kan se den.
LED-skärmen har en storlek på ca 45 kvm. Tack vare sin storlek så syns den på väldigt långt håll över parkeringen. Mer information om våra storbildsskärmar hittar du här.

Maxi Gävle – en komplett stormarknad

Maxi ICA Stormarknad Gävle är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Butiken öppnades 13 mars 2002. Då va de 51 anställda,  idag är de närmare 150 medarbetare. Alla med samma mål – att göra dig som kund nöjd med ditt besök. När butiken öppnades i Hemlingby köpcenter så va det endast ICA och 2 företag till – en bilhandlare och en cykelbutik. Butiken va först i Gävle med självscanning och en av de första butikerna i Sverige med ett komplett sminksortiment.

Mer info om Maxi ICA Stormarknad Gävle hittar du på deras hemsida.

 

Maxi ICA Stormarknad