fbpx

Kumla kommun

Kumla kommun valde att investerade  i en storbildsskärm från oss på LEDtec. När väl upphandlingen var klar så framkom det att LEDtec tillsammans med Candeo Skyltreklam hade vunnit. När vi installerade skärmen så monterade vi den direkt i anslutning till vägen. Med den här installationen så valde kommunen att upphandlingen handlade om ett hyresavtal. Den här storbildsskärmen har en så kallad P10mm pixelupplösning och är ca 5*3 m i storlek. Kumla kommun har valt att använda sig av vår mediaspelare som är kopplad till skärmen för distributionen av materialet som visas och i detta fall ansåg vi att DISE var det självklara valet för att enkelt styra kommunens budskap.

Kommunens invånare & gäster kan nu enkelt se vilka evenemang som är aktuella samtidigt som det varvas med andra budskap från kommunen.

Mera information om våra storbildsskärmar hittar du här.

Information om Candeo Skyltreklam:

På Candeo Skyltreklam AB anser vi att en skylt är aldrig bara en skylt. Vi tar in hela aspekten ifråga om material, funktion, miljö och den estetiska helheten – ett stort ansvar som vi tar på största allvar. Se nedan några exempel av våra produkter och tjänster.

För mera information om Candeo Skyltreklam ta gärna en titt på deras hemsida

 

Information om Kumla kommun:

En gång i tiden var Kumla Sveriges centrum för tillverkning av skor och stenarbeten. Idag kan du besöka Skoindustrimuseet och Stenarbetsmuseet för att få uppleva den tiden. Kumla är även en konststad där flera av landets främsta konstnärer finns representerade. Vill du uppleva naturen, erbjuder Kvarntorps friluftsområde, vandrings- och ridleder, samt cykelleder i fin natur.

För mera information om Kumla kommun ta gärna en titt på deras hemsida

 

Visit kumla