fbpx

Göransson Arena Sandviken

Uppdatering av reklam- & resultatvisningssystem

Under v.44 genomförde vi en uppdatering på en av de första arenainstallationer med storbildsskärmar som företaget gjorde. Det var Göransson Arena i Sandviken som installerades 2010. Nu valde de oss igen för att uppdatera hela reklam- & resultatvisningssystemet mot det senaste på marknaden.

Vi levererade ett helt nytt multisport- & resultatsystem med många nya möjligheter som med fördel kan användas under pågående pandemi.

Möjligheter som går att styras från en enda enhet. Med egen videostudio, inbyggd replay-funktion och även ha möjligheten att streama direkt ut mot nätet. Allt detta i ett och samma program utan att gå via någon annan onlinetjänst.

Låter detta intressant så kontakta oss så berättar vi mer och bokar gärna in en demovisning av programvaran via teams.

Göransson Arena invigdes 2009 och ligger på det legendariska idrottsområdet Jernvallen i Sandviken (se karta över Jernvallen-området). Arenan är en multiarena och tack vare sin storlek och unika utformning finns möjlighet att anordna allt från mindre till riktigt stora evenemang inom idrott, kultur och näringsliv.

EN ARENA ATT MÖTAS I

Arenan används flitigt av företag och andra verksamheter som söker inspirerande möteslokaler för konferenser, kick-offer, galor och mässor. Vår kapacitet och erfarenhet sträcker sig från endast några få deltagare upp till flera tusen. Läs mer om möten och event

EN ARENA MED ETT VM-GULD

Göransson Arena har sedan invigningen stått värd för en rad olika evenemang som exempelvis Bryan Adams, Scorpions, Sandviks 150-års jubileum, 50 Cent, Lauren Hill, Britney Spears, Euro Floorball och självklart elitseriebandy. Arenan är också en av få arenor i Sverige som kan stoltsera med ett VM-guld (bandy-VM 2017).

Göransson Arena