fbpx

Bilbolaget i Östersund

Bilbolaget i Östersund valde att investerade  i en storbildsskärm från oss på LEDtec. När vi installerade skärmen så monterade vi den direkt på väggen i anslutning till den nybyggda tvätthallen. Med den här moderna modellen kan vi montera utan att använda oss av en tung stålställning och därmed minska påfrestningen i plåtfasaden. Denna skärminstallation är med så kallad P6,67mm pixel upplösning, 5120*2880mm stor, ca 15m2. I detta fall har Bilbolaget sin egen mediaspelare som är kopplad till skärmen för distributionen av materialet som visas.

StorbildsskärmskabinettKunderna kan nu enkelt se vilka program som finns tillgängligt i tvätthallen och till vilket pris samtidigt som det varvas med annan reklam för Bilbolaget.

Den här varianten av skärm gör att installationen tar oss endast två dagar att genomföra på plats vilket minskar kundens kostnad och vi slipper använda oss av kranbil vid montaget samt klarar oss utan transport med lastbil.

Mer info om våra storbildsskärmar hittar du här.

 

Information om Bilbolaget i Östersund:

Bolaget har funnits sedan 1932 och är Norrlands ledande återförsäljare av Volvo och Renault personbilar samt Renault och Dacia transportbilar. I Östersund och Norrbotten representerar vi även Ford personbilar och transportbilar. Bolaget säljer över 10.000 nya och begagnade bilar i Norrland och finns på 14 orter i norra Sverige, från Härnösand i söder till Kiruna i norr och är uppdelade i två bolag – Bilbolaget Nord och Bilbolaget Norrbotten. Vi tar hand om allt som har med ditt bilägande att göra!

För mera information om Bilbolaget i Östersund ta gärna en titt på deras hemsida

Bilbolaget