fbpx

Avesta kommun

Byter ut de gamla skärmarna

Avesta kommun valde tidigare i år att byta ut sina två gamla storbildsskärmar längs väg 70 efter ca 6 år. När vi installerade de nya skärmarna så monterade vi dem på samma fundament som tidigare. De nu lite större och nya skärmarna är även mer än dubbelt så bra (8mm) än de tidigare med 16mm pixelupplösning. Tanken är att fortsätta använda de gamla skärmarna men vid andra infarter. Montering av dem kommer att ske vid senare tillfälle. För att uppehålla kvalitéten och förlänga skärmarnas livslängd så tecknades även ett serviceavtal där vi varje år ser över skärmarna och dess delar.

Avesta använder skärmarna för att informera alla förbipasserande samt kommunens invånare om evenemang som arrangeras och annan viktig information.

Vi tackar Avesta kommun för förtroendet att få leverera skärmar till dem igen. 

Mer info om våra storbildsskärmar hittar du här.

Information om Avesta kommun:

Avesta kommun

Längst söderut i Dalarna ligger Avesta kommun. Här känner du kraften från Dalälven och värmen från människorna. Avesta är en utvecklingskommun med driv och framtidstro. Medan andra mindre städer avfolkas så växer Avesta. Vi tror att det är för att vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda.

Det finns många anledningar att leva, bo och verka i Avesta. Den viktigaste är vi människor som bor här. Nyfikna, modiga, levnadsglada och lite envisa.

Ta gärna en titt på Avesta kommuns hemsida för mer information.