fbpx

Antrédius AB

Ny är leveransen klar. Den här gången begav vi oss till Antredius AB i Enköping som önskade att byta ut sin gamla storbildsskärm mot en ny och modernare skärm. Den nya skärmen är helt frontservad vilket gör det väldigt enkelt att montera dem på “tight” mot väggen utan att behöva en djup ställning bakom. Skärmens mått är 2880*1920mm och med en så kallad P3,91mm´s pixelupplösning. Detta ger den en bildupplösning på 768*512 pixlar. Resultatet av detta är att annonsörerna nu kan via upp sina erbjudanden med mer än dubbelt så bra upplösning på sina budskap än tidigare.

Storbildsskärmens placering är vid rondellen vid Hettemarkshuset där Salavägen, Fjärdhundra-, Bangård- och Linbanegatan möts. Cirka 20 000 bilar passerar här varje dygn på väg in och ut ur Enköpings centrum. Skylten syns ända bort till centralen där alla tåg och bussar som passerar till och från Enköpings varje dag, centralen ligger 450 m bort.

Tack Antredius AB!

 

storbildsskärm Antredius

Tydlig och bra marknadsföring på storbildsskärm

Att synas på storbildsskärm är ett fantastiskt bra sätt att synas å platser där mycket människor rör sig! Ett stort antal passerande människor kombinerat med ett medie som är stort, tydligt och som inte är påtvingande är ett vinnande recept. Antredius erbjuder er att synas på en av Enköpings mest trafikerade knytpunkt vid Hettemarks rondellen.

En annons på vår storbildsskärm vid Hettemarkshuset exponeras av 10 000-tals människor varje dag.

Läs mera om Antredius och deras starterbjudande på deras hemsida